Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Toetreding D. Hindori RVC

Met ingang van 27 augustus jl. is mevrouw Djaienti D.C. Hindori benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Surinaamse Brouwerij N.V.

 

Wij zijn zeer trots en verheugd op dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Surinaamse Brouwerij N.V., welke heeft plaatsgevonden op donderdag 26 augustus 2021, mevrouw Hindori door de aandeelhouders is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Mevrouw Hindori volgt in deze functie de heer Albert Ramdin op, die tot juli 2020 als Commissaris heeft gefunctioneerd bij Surinaamse Brouwerij N.V.

 

Mevrouw Hindori is afgestudeerd als ingenieur in Ontwikkelingseconomie aan de Landbouw Universiteit van Wageningen in Nederland en was werkzaam als Algemeen Directeur van de Landbouwbank N.V. in Suriname. Tevens is mevrouw Hindori onder meer Voorzitter geweest van de Surinaamse Bankiersvereniging. Thans is zij lid van de Sociaal Economische Raad, raadslid bij de Finabank N.V. en Rosebel Community Fund alsmede bestuursvoorzitter van Stichting Nationale Parken en Tropenbos Suriname.

 

De Raad van Commissarissen van Surinaamse Brouwerij N.V. bestaat met de benoeming van mevrouw Hindori uit vier leden. De andere commissarissen van de Brouwerij betreffen: de heer Martin Loor (President-Commissaris), mevrouw Nancy del Prado en de heer Hemmo Parson.

Er gebeurt veel bij de Surinaamse Brouwerij

Voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.