Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Surinaamse Brouwerij stapt af van cash

Surinaamse Brouwerij gaat cashless betalingen stimuleren uit oogpunt van veiligheid en gezondheid.

Vanaf deze week zal Surinaamse Brouwerij N.V. aan alle klanten die leveringen cash willen betalen een extra cash transaction charge van 0.5% doorberekenen. Hiermee wil het bedrijf cashless en digitale betalingen stimuleren om hiermee de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en onze klanten beter te kunnen waarborgen. Klanten worden in de gelegenheid gesteld om vooraf een bankovermaking te doen ofvia een mobiel POS-apparaat te betalen bij de sales vertegenwoordigers. Alle klanten zijn hierover reeds geinformeerd.


Voor Surinaamse Brouwerij staat veiligheid en gezondheid altijd op 1!

Sinds augustus 2020 is Surinaamse Brouwerij al begonnen met een transitie naar digitaal betalingsverkeer en heeft hierover verschillende malen gecommuniceerd met alle klanten. Hiermee zijn de cash-betalingen al met 25% afgenomen maar met deze stap wil het bedrijf dit nog veel verder gaan reduceren. Nu al is er geen cash aanwezig op de brouwerij zelf.

 

“Wij begrijpen dat dit een grote stap is waar veel van onze gewaardeerde klanten even aan zullen moeten wennen”, zegt Fayzal Abdoelrazak, Commercieel Manager van Surinaamse Brouwerij N.V. “Maar gezien de economische en Covid-19 situate in Suriname, alsmede een aantal overvallen de afgelopen periode, is het helaas niet meer verantwoordelijk om met cash te werken. Daarnaast zijn de kosten van beveiligingsbedrijven en banken voor cash-verwerking ook enorm toegenomen. ”

 

“Het voordeel voor de klant is dat de afwikkeling tijdens de levering veel sneller zal verlopen en ook de klant minder cash in voorraad zal moeten houden. Daarnaast zal dit fysiek contact beperken wat in lijn is met de Covid-19 maatregelen. Wij hopen op steun van zowel de winkeliers als de banken om nu cashless betalingen nog meer te stimuleren op consumenten niveau. Dit is ook in lijn met de ambitie van de nieuwe regering.
Wij verwachten dat meerdere bedrijven nu snel zullen volgen”, aldus Fayzal Abdoelrazak.

Er gebeurt veel bij de Surinaamse Brouwerij

Voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.