Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Surinaamse Brouwerij introduceert PARBO SODA WATER

– Paramaribo – 12 mei, 2021 – Surinaamse Brouwerij innoveert opnieuw met Parbo Soda Water.

Surinaamse Brouwerij N.V. is er trots op om al 65 jaar onderdeel uit te maken van de Surinaamse samenleving. “Om in te blijven spelen op de behoeften van onze gewaardeerde klanten en consumenten zijn wij constant aan het innoveren met nieuwe en kwalitatieve producten en merken.“, aldus Reinoud Ottervanger, Managing Director van de Surinaamse Brouwerij N.V.. “Inmiddels bieden wij naast onze prachtige biermerken Parbo en Heineken, ook een uitgebreid assortiment aan laag tot geen alcoholhoudende dranken zoals Parbo Radler, Parbo Chiller, Royal Club, Climax en recent nog Heineken 0.0, dat een hele goede start heeft! Nu voegen wij hier Parbo Soda Water aan toe!”


Nieuw: Parbo Soda Water, geproduceerd met de hoge kwaliteit van Parbo bronwater
“Het kwalitatieve en zuivere bronwater waarmee wij het vertrouwde Parbo Bier brouwen wordt ook gebruikt voor het produceren van Parbo Soda Water. Parbo Soda Water is een heerlijke sprankelende soda water met een frisse smaak. Het product is suikervrij en bevat geen caloriën wat prima past in een gezonde levensstijl!”, aldus Earl Frijmersum, Marketing Manager van de Surinaamse Brouwerij N.V.
Parbo Soda Water verschijnt in 33cl blik tegen een zeer aantrekkelijke prijs van slechts 5 SRD.

B(r)ouwen aan een duurzame toekomst
“Wij zijn er zeer trots op nu ook Parbo Soda Water te mogen verwelkomen binnen onze familie. Wij blijven op zoek naar nieuwe innovaties en partnerships om onze klanten en consumenten nog meer en beter te kunnen bedienen en verrassen. Dit is van belang om te blijven groeien onder uitdagende omstandigheden.”, aldus Reinoud Ottervanger.

“Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst in Suriname en zijn daarom begonnen met de bouw van een nieuw hoofdkantoor dat nog dit jaar wordt opgeleverd. Ook hopen wij op korte termijn Heineken lokaal te kunnen gaan produceren. Deze investering zorgt niet alleen voor meer werkgelegenheid maar ook voor de mogelijkheid tot export naar andere landen in de Caribbean. Hiervoor is een kleine wetswijziging vereist waarover wij constructieve gesprekken voeren met de regering. Hiermee hopen wij ook een steentje bij te dragen aan het Herstelplan voor Suriname.”