Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Aankondiging toetreding RVC-lid Zohrina Ramdjan – Habieb

Met ingang van 31 augustus is mevrouw Zohrina Ramdjan – Habieb toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen van Surinaamse Brouwerij N.V.

 

Wij zijn zeer trots en verheugd bekend te maken dat mevrouw Zohrina Ramdjan – Habieb per 31 augustus 2022 als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Surinaamse Brouwerij N.V. is toegetreden. Deze toetreding heeft plaatsgevonden tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 31 augustus.

 

Mevrouw Zohrina Ramdjan – Habieb werkt als Manager Financial Planning & Analysis bij Staatsolie N.V.. Zij is ruim 14 jaar Finance Manager bij Surinaamse Brouwerij N.V. geweest. Zij is in dienst getreden bij Surinaamse Brouwerij N.V. in 2002 als Internal Financial Controller deze functie heeft zij 6 jaar bekleed. Daarvoor was zij als associate auditor verbonden bij Ernst & Young Accountants.

 

De Raad van Commissarissen van Surinaamse Brouwerij N.V. bestaat met het toetreden van mevrouw Zohrina Ramdjan – Habieb uit vier leden. De president-commisaris mevrouw Djaienti D.C. Hindori en de overige commissarissen van de Brouwerij zijn mevrouw Nancy del Prado en de heer Hemmo Parson.

Er gebeurt veel bij de Surinaamse Brouwerij

Voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.