Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Meest Gestelde Vragen

In bier zitten er 5 basis hoofdingrediënten: Rijst, Mout, Hop, Water en Gist.
Rijst en water zijn afkomstig uit Suriname. Mout, Hop en Gist worden geïmporteerd uit het buitenland.
Al onze verpakkingsmaterialen zoals flessen, kratten, doppen, blikken, karton en labels worden geïmporteerd uit het buitenland.

PARBO Bier in fles
1000 ml ongeveer 110.000 flessen per productiedag.
250 ml ongeveer 100.000 flessen per productiedag.

Chiller
275 ml Chiller ongeveer 138.000 flessen per productiedag.

PARBO Bier in blik
500 ml blik ongeveer 230.000 blikken per productiedag.
330 ml blik ongeveer 272.000 blikken per productiedag.

Op dit moment zijn alle producten in ons portfolio alleen geschikt voor consumptie door meerderjarigen (18+). Ondanks wij producten in ons portfolio hebben met een alcohol percentage variërend tussen 2.5% – 5% én producten zonder alcohol (bijvoorbeeld Radler 0.0%) zijn deze producten niet geschikt om geconsumeerd te worden door minderjarigen. Parbo Sodawater en Vitamalt, een malt drankje, zijn geen alcoholisch drankjes en geschikt voor consumptie door alle leeftijden.

De 5 basis hoofdingrediënten zijn altijd hetzelfde gebleven, de onderlinge verhouding tussen rijst en mout is in de loop der jaren iets veranderd vanwege de innovatie in brouwprocessen en brouwtechnieken.

De Parbo 1000 ml bruine flessen (djogo), Heineken 250 ml  en 60 ml worden in een spoelmachine middels 4 baden met heet water en speciale schoonmaakmiddelen van binnen schoongewassen, van buiten schoongewassen en ontdaan van de oude labels alvorens ze worden hergebruikt. De PARBO Chiller, Desperados en Vitamalt flessen zijn one way flessen en worden niet hergebruikt.

Parbo Bier 1000 ml SRD 5,00 per/ fles , 250 ml SRD1,00
Lege krat SRD 12,00 per/krat
Krat met lege flessen SRD 72

Heineken Bier 250 ml + 600 ML SRD5,00 per fles
Lege krat SRD 50 per/krat
Krat met lege flessen SRD110

Let wel:

Niet alle Heineken flessen worden geaccepteerd, alleen de Heineken flessen met de printed label.
Zie hier de flessen met de printed labels https://www.facebook.com/Premium.Brands.Surinaamse.Brouwerij/videos/893672981893617/

Surinaamse Brouwerij stelt studenten in de gelegenheid om een stage te lopen als er een stageplek beschikbaar is. Voor een overzicht van de beschikbare stageplekken ga in het hoofdmenu naar Werken bij/Vacatures https://surinaamsebrouwerij.com/vacatures/. Voor algemene vragen over stage opdrachten kunt u e-mailen naar sollicitaties@parbobier.com.

Surinaamse Brouwerij telt 180 werknemers

Omdat het overgrootste deel van onze productie goederen en diensten in het buitenland gekocht worden en de kosten hiervoor in valuta betaald moeten worden hebben zaken als inflatie en devaluatie een direct effect op onze productiekosten. Met deze gevolgen proberen wij zo goed als mogelijk om te gaan, maar wij kunnen incidentele prijsverhogingen van onze producten niet altijd voorkomen.

Er wordt vrijwel dagelijks geproduceerd volgens het productieschema.

Informatie over onze SWOT en de analyse hiervan kunnen wij niet prijsgeven omdat dit vertrouwelijke informatie is.

Parbo Centrale Shop
Brouwerijweg #1 (Saron)
08:00 – 16:00

Parbo Centrale Shop
Ringweg #241
08:00 – 16:00

En alle winkels en supermarkten

Het afnemen van een interview kan alleen als er hiervoor vooraf een afspraak is gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u emailen naar secretariaat.surbrouw@parbobier.com  of u kunt bellen naar +597-404025.

Voor commerciële sponsoringen kunt u een email sturen naar sponsorships@parbobier.com

Surinaamse Brouwerij heeft een beleid voor niet commerciële sponsoringen. Een niet commerciële sponsoring kan aangevraagd worden via het hoofdmenu https://www.surinaamsebrouwerij.com/non-commercial-sponsorship/

Er worden thans uitgebreide constructiewerkzaamheden uitgevoerd in verband met renovatiewerkzaamheden op de brouwerij. Dit stelt ons niet in staat om op een veilige manier rondleidingen te kunnen verzorgen. Blijf onze website volgen voor updates.

Surinaamse Brouwerij exporteert naar Nederland, Frans Guyana en Guyana. Meer informatie leest u via het hoofdmenu bij Onze merken/ Export https://www.surinaamsebrouwerij.com/onze-merken/#export

Voor meer informatie over de importeurs van onze producten ga via het hoofdmenu bij Onze merken/ Export https://www.surinaamsebrouwerij.com/onze-merken/#export

Voor vragen over het kopen, distribueren en exporteren van onze producten kunt u contact maken met onze Customer Service die te bereiken is op +597-404085 of via het email adres customerservice@parbobier.com

Voor vragen over Point of Sale Materiaal kunt u contact maken met onze Customer Service die te bereiken is op +597-404085 of via het email adres customerservice@parbobier.com

Altijd al meer willen weten over hoe PARBO Bier wordt gemaakt? Bekijk dan dit filmpje van het Parbo Bier productieproces.

Er gebeurt veel bij de Surinaamse Brouwerij

Voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.