Werken bij Surinaamse Brouwerij? Klik Hier

Surinaamse Brouwerij N.V. heeft bij Courtyard Marriott haar nieuw product PARBO RADLER 0.0 geïntroduceerd

Een mix van NON – Alcoholisch PARBO Bier en 100% natuurlijk limoen- of kersensap. In de komende weken zal er een Non – Alcoholisch variant van PARBO RADLER Limoen en Kers verkrijgbaar zijn in de Surinaamse supermarkt en horeca: PARBO RADLER 0.0.

Het is een verfrissende mix van Non – Alcoholisch PARBO bier en 100% natuurlijk limoen- of kersensap. PARBO RADLER 0.0 bevat 0.0% alcohol of te wel GEEN alcohol en heeft dezelfde verfrissende smaak als PARBO RADLER 2%. PARBO RADLER 0.0 biedt meer consumptie momenten en is ideaal voor bij de maaltijd, na het sporten, op het werk of andere momenten waarop je normaal gesproken geen alcoholhoudend drankje nuttigt aldus Ariëlle Djastro, Sr. Brand Manager van de Surinaamse Brouwerij N.V.

RADLER een eeuw geleden ontstaan in Duitsland, nu een wereldwijd succes
Het idee om bier met limoensap te mixen ontstond ongeveer een eeuw geleden in Duitsland, toen een bareigenaar rond een wielrenwedstrijd door zijn biervoorraad dreigde te gaan. Om zijn gasten toch van drank te kunnen blijven voorzien, mixte Franz Kugler het bier met limoensap. De wielrenners vonden het dorstlessende biertje heerlijk en zo werd RADLER geboren. Een eeuw later is RADLER uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol biersegment. In 2016 werd de RADLER Limoen met 2% alcohol in Suriname geïntroduceerd. Met deze introductie van PARBO RADLER 0.0% kan Suriname vanaf nu ook van deze Non-alcoholische variant genieten. PARBO RADLER 0.0% is een natuurlijk product gebrouwen volgens de bekende hoge kwaliteit en standaarden aldus Earl Frijmersum, Marketing Manager van Surinaamse Brouwerij N.V.

Innovatie zorgt voor duurzame groei
Surinaamse Brouwerij is als toonaangevend bedrijf constant bezig met innovaties en vernieuwing aldus Margarita van der Zwart, corporate affairs manager. PARBO RADLER is het bewezen succes sinds 2016 waarmee er een nieuwe doelgroep is toegevoegd aan de bier categorie. Verder bouwend op dit succes lanceert Surinaamse Brouwerij N.V. in 2018 een non – alcoholische variant van PARBO RADLER in de smaken kers en limoen met als doel om meer consumptie momenten te kunnen bedienen. PARBO RADLER 0.0 is bijvoorbeeld een alternatief voor softdrinks tijdens het eten, op het werk, na het sporten of andere momenten waarbij een verfrissend Non – Alcoholisch product past.

Er gebeurt veel bij de Surinaamse Brouwerij

Voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.